Димитър Атанасов е номиниран за председател на „ГЕРБ -Предприемачи ” - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:01 / 20.11.2008
2333
Общинският съветник Димитър Атанасов бе номиниран за областен председател на „ГЕРБ - Предприемачи" - Варна. Това стана по време на учредяването на местната структура, за което дойдоха Радослав Точев, секретар по междунордните въпроси на ГЕРБ, Димитър Аврамов, председател на националното ръководство на "ГЕРБ - Предприемачи" и д-р Милен Врабевски, член на централното ръководството на „ГЕРБ - Предприемачи". Другият номиниран бе Мартин Байчев, но той си направи самоотвод в полза на Атанасов. По време на учредителното събрание бяха направени и номинации за областен организационен секретар. Издигнати бяха кандидатурите на Славчо Славов и Мартин Байчев. За членове на Управителния съвет на „ГЕРБ - Предприемачи" - Варна са номинирани Жулиян Димитров,  Венцислав Свещаров, Георги Георгиев,  Ивайло Комитов и Мартин Байчев.

Номинираният за председател Димитър Атанасов работи като консултант в сферата на туризма. Той роден на 22 септември 1960 г. Завършил е ВВМУ „Н.Й.Вапцаров", специалност Навигация. Служил е във военноморския флот. Заемал е ръководна длъжност в „Златни пясъци" АД. Бил е вицепрезидент на Българската асоциация на яхтените пристанища. Управител е за Североизточна България на Асоциацията на концесионерите на морски плажове. Освен от е член на Управителния съвет на БХРА, както и на Управителния съвет на Българо-индонезийската търговска камара.

В България има изградена значима средна класа. Тя вече се превръща и в сериозен общественозначим фактор, тъй като представлява 15-20% от активното население. Именно тази прослойка трябва да е адекватно представена в политическия живот, за да намира защита на своите интереси, заяви Атанасов. Това е и причината в момента средната класа да се обръща към сериозни формации, каза още той.

Източник: chernomore.bg

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).