Директор ударил ученик в Химията?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:06 / 25.11.2008
2239
Директорът на Професионалната гимназия по химични и хранително-вкусови технологии "Дмитрий Менделеев" Руслан Скулев ударил ученик. За това алармираха негови колеги, сред които и един от заместниците му - Милена Боева. Те разказаха, че през януари тази година началникът им си позволил да вдигне ръка на техен възпитаник в двора на училището. Според Скулев, за насилие при всички положения е изключено да се говори. Той разказа, че въпросният ученик замервал с ледени топки момиче. Директорът се опитал да му направи забележка, но момчето така и не му обърнало внимание. За да го принуди да чуе думите му, Скулев хванал за ревера повереника си и го обърнал малко по-рязко към себе си. Въпреки че според директора нарушение не е имало, на следващия ден майката на момчето отишла в кабинета му с остри забележки. Директорът посочи, че е запознат и с това, че от Регионалния инспекторат по образованието (РИО) са подели разследване по случая. "Да удрям ученици, при положение, че съм с 27 години трудов стаж? Това са инсинуации на някои хора, на които не им се работи достатъчно", заяви Скулев.

Изясняването на обстоятелствата около случая продължава, каза от своя страна началникът на РИО Николинка Даскалова. Тя е получила устен сигнал за инцидента от гражданин няколко месеца след като се е случил. Писмена жалба в инспектората не е постъпвала, посочи шефката му. Въпреки това са се самосезирали и е започната проверка по случая. Предстои да се проведе среща с родителите на въпросния ученик, информира Даскалова. Тя допълни, че съществуват документи, от които става ясно, че директорът на гимназията и родител на детето действително са се срещали. Все още е рано да кажем каквото и да било. След като приключи проверката, веднага ще разгласим резултатите, заяви Даскалова.

Източник: в. "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).