Дискутират историята на строителния сектор в последните 20 години

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:57 / 19.05.2010
788
В Конферентната зала на варненския хотел "Аква" утре от 9:30 ч. ще се проведе пресконференция с участието на Валентин Вълев, председател на Варненската строителна камара и управител на "Експрес Гаранцион" ЕООД на тема: „20 години преход. 20 години строителство в прехода. Къде сме днес и какво ни очаква?"

В рамките на срещата ще ви бъде представен кратък ретроспективен поглед върху историята на строителния сектор в последните 20 години. След дългия процес на преход България отново е изправена пред тежка ситуация - необходимост от мобилизация и спешни мерки. Дали ще ни послужи натрупания опит през годините и ще допуснем ли да направим същите грешки, са въпроси които би било добре да си зададем именно днес.

От позицията на една от най-сериозните строителни компании на българския пазар - с 20 годишна история, смятаме че ще е изключително полезен подобен анализ, който би породил така необходимата дискусия за бъдещето на строителния пазар. Ще бъде даден и отговор на още няколко изключително важни за бранша въпроси: Ще успеят ли да се задържат съществуващите строителни компании на пазара и да запазят своите служители?; Свиването на бюджетите по строителни проекти ще влоши ли качеството и сигурността на строителните обекти?; Какви мерки би могла да предприеме държавата, за да подпомогне строителния бранш?;Какво е бъдещето на строителството в България?; Реален шанс за спасение ли са Европейските фондове?

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).