Домашен арест и парична гаранция за двама сводници

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:50 / 08.08.2011
956
Варненският районен съд наложи домашен арест на управителя на фирмата, стопанисваща плейбой-бар "Рай" в курорта "Златни пясъци", съобщават от съдебната институция. Работеща в същото заведение 22-годишна барманка е освободена под парична гаранция от 2000 лв. Двамата са привлечени като обвиняеми затова че като съучастници, от началото на юни до 4-ти август тази година, набирали танцьорки от персонала на заведението с цел да бъдат използвани за развратни действия. Предвиденото в закона наказание за това престъпление е от 3 до 10 години лишаване от свобода и глоба в размер от 10 хиляди до 20 хил.лв. Второто повдигнато обвинение срещу тях е за това, че в посочения период предоставяли помещения на различни лица за полови сношения или блудствени действия.

Съдът не уважи искането на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка "задържане под стража" по отношение на 31-годишния К. Д. и 22-годишната И. М. Съдът счете, че на този етап няма представени доказателства, че двамата са набирали персонала за използване за развратни цели - за предоставяне на секс или други услуги, освен танците. Относно второто повдигнато обвинение съдът прие, че може да се направи обосновано предположение за авторство на деянието, въпреки липсата на събрани категорични доказателства за систематичност и за това, че обвиняемите са знаели за използването на две помещения в бара за секс-услуги. Мъжът е вече осъждан и към момента се намира в изпитателния срок на предходна присъда. Момичето е с чисто съдебно минало.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).