Домоуправителите във "Владиславово" били BG отличниците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:59 / 28.02.2011
1487
От общо 604 входа във "Владиславово" само 20 не са регистрирани досега. С 97% регистрирани блокове районът се нарежда на първо място в страната по изпълнение на задълженията съгласно Закона за управление на етажната собственост. Това съобщи кметът на "Владислав Варненчик" Добромир Джиков, като се позова на последните данни относно изпълнението на процедурите. Хубавият резултат се дължал изцяло на доброто взаимодействие между жителите на района и чиновниците.

През април администрацията възнамерява да организира общи събрания по микрорайони, целта на които е да бъдат обсъдени перспективите на европрограмите за прилагането на мерки за енергийна ефективност. Усилията в тази посока вече дадоха резултат в района, където е първият във Варна вход, изцяло обновен чрез демонстрационния проект на регионалното министерство и програмата на ООН за развитие. След предприетото саниране вх. 3 на бл. 406 в кв. "Владислав Варненчик" намали 55% от енергопотреблението си.

Източник: в. "Черно море"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).