Дървена стена дебне жертви до ясла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
08:40 / 07.06.2013
981
Кога ще падне стената и кого ще удари? Този въпрос си задават минаващите покрай Санаториална детска ясла № 2 в жк "Чайка" на ул. "Рупи". "Стената е направена от дъски и е над два метра висока. Конструкцията е стара и неукрепена. Редовно пада при по-силен вятър." Това алармира варненец. От старите дъски стърчат пирони, което прави оградата смъртно опасна, ако падне върху някого. Опасността е реална и дебна най-малките - покрай станата минава единственият път за яслата.

"Преди ден част от оградата падна точно пред мен и сина ми, който е на две годинки. Спаси ни секунда забавяне, ако беше паднала върху нас, щеше да ни нарани сериозно предвид височината и масивността й", разказва читател.

Варненци се опасяват, че общината както винаги нехае и чака да се случи първо фатален инцидент и после да вземе мерки. Сигнал вече е подаден в р-н "Приморски". Варненци очакват служителите да реагират и премахнат оградата.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).