Двама велосипедисти пострадаха заради пишман шофьори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:40 / 11.12.2015
892
Вчера около 10:55 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Радецки» и ул. «Григорий Цамблак», водачът на товарен автомобил "Пеж" А.М. (25 г.) от Варна, при наличието на пътен знак «Б2 - Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска велосипедист, движещ се по пътя с предимство.

Вследствие на инцидента е пострадал 26-годишният колоездач, който получава контузии на десен лакът и ляво коляно, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 10.12. т.г., около 18:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Мария Луиза» и ул. «Шопен», водачът на Л.А. «Нисан» О.Б. (27 г.) от Варна, при маневра за десен завой, не пропуска и блъска велосипедист, движещ се от дясната му страна.

Вследствие на инцидента е пострадал 29-годишният колоездач, който получава фрактура на дясна ръка, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.



Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).