Две деца пострадаха в катастрофа след отнето предимство във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
12:48 / 09.07.2019
6845
Две деца са пострадали в катастрофа, станала на кръстовището на ул. "Ружа" и ул. "Лотос" във Варна, научи Varna24.bg.

От пресцентъра на полицията съобщиха за медията ни, че сигнал за инцидента е подаден в 10.45 часа. Сблъскали са се два автомобила, а на задната седалка на единия са пътували две деца. Те са отведени в болнично заведение за преглед контактни и в съзнание и към момента няма информация дали са пострадали тежко. Екип на КАТ е на място за да изясни причините и обстоятелствата, довели до инцидента. 

Очевидци на катастрофата обаче споделиха за медията ни, че до произшествието се е стигнало след отнето предимство. Ето какво сподели дама, живееща в близост до мястото на инцидента: 

"Аз не съм присъствала, но чух трясъка и излязох на терасата. Очевидци казват, че сивия автомобил, фолксваген, е идвал от ул. "Прилеп" по ул. "Лотос", а бусът се е движил по ул. "Ружа". Той не е спрял на кръстовището изобщо, като по този начин е отнел предимството на дясностоящия лек автомобил.

В резултат на удара фолксвагена се завърта и се удря в близкия тротоар.

В лекия автомобил е имало деца на задната седалка. Едното от тях на видима възраст около 10-12 години, е извадено с окървавено лице и нос и се е оплаквало от болки в главата. 

Проблемът е, че бусовете, които зареждат магазините в района, карат по възможно най-лошия начин. Отнемат предимство, спират по тротоарите. Децата ни със страх се движат по улиците."

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна: Дружеството "Градски транспорт" е на прага на фа...
Варненска таксиметрова компания трансформира индустрията и задава...
Десетки сигнали свързани с купуване на гласове във Варна само за ...
От утре: Ремонт на пътя между кв. "Аспарухово" и кв. "Галата", за...
Едва 3% варненци са гласували до този момент
Във Варна имотите са поскъпнали най-много за последните месеци


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).