Е.ОН България пак подкрепя проекта на СОУ за ДНЗ „Д-р Иван Шишманов”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:36 / 19.06.2009
24465
Е.ОН България дари 3 000 лева за провеждане на лятно училище за деца с нарушено зрение и множество увреждания. За трета поредна година компанията подкрепи успешния проект на СОУ за ДНЗ „Д-р Иван Шишманов" във Варна. По време на тържеството г-н Бойко Димитрачков, член на Управителния съвет на Е.ОН България поздрави децата и техните учители за постигнатите резултати и връчи символичен чек за дарението на директора на училището г-н Петър Петров.

„С провеждането на лятното училище се стремим да поддържаме и развиваме знанията и уменията на децата, придобити през учебната година. Не на последно място то има и социален ефект, тъй като дава възможност на родителите да продължат да упражняват своите професии, докато децата се обучават", сподели г-н Петър Петров.

По време на тържеството децата изявиха своите музикални и комуникативни умения и за пореден път доказаха, че техните усилия и упоритата работа на педагозите дават впечатляващи резултати.

За празничното настроение на децата се погрижиха актьорите от Варненския куклен театър Галин Гинев и Красимир Добрев, които изнесоха кратък спектакъл по приказката на Братя Грим Вълкът и седемте козлета, в който се включиха и участниците в лятното училище. За активното си участие в спектакъла и за успехите през учебната година децата бяха наградени с много подаръци.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).