Е.ОН отбелязва Международния ден на потребителя като организира различни инициативи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:36 / 13.03.2009
591
Е.ОН България организира две инициативи в периода 16.03. - 25.03 за своите клиенти по случай Международния ден на потребителя, който се отбелязва всяка година на 15 март. Всички битови клиенти, които са заплатили навреме своите сметки за електроенергия през последните шест месеца, ще участват автоматично в томболата „Лоялни клиенти". На 13.03.2009 ще бъдат изтеглени 100-те печеливши, които ще получат комплект раница, тениска и чаша. Те ще бъдат разпределени между деветте области, обслужвани от Е.ОН България (Варна, Добрич, Шумен, Силистра, Русе, Разград, Велико Търново, Габрово, Търговище). Актуализирането на клиентската база данни дава възможност за по-добра комуникация и по-коректно отношение между клиентите и компанията.

В тази връзка втората инициатива е адресирана към всички битови клиенти, които откликнат на призива на дружеството да актуализират в периода 16.03 - 20.03 своите данни (титуляр на партида, адрес за кореспонденция, телефон за обратна връзка) в Центровете за обслужване на клиенти на компанията. Всеки ден, в рамките на този период, по един клиент от деветте области ще спечели комплект тениска и шапка. Всички печеливши ще бъдат информирани от представители на компанията по телефона и с писмо, както и имената им ще бъдат публикувани на интернет страницата на дружеството www.eon-bulgaria.com. Всеки спечелил ще може да получи своята награда в Центъра за обслужване на клиенти в съответния регион срещу представяне на лична карта. Повече информация за инициативите и начините за актуализиране на данните клиентите могат да получат на денонощния телефон 0700 161 61 (на цената на един градски разговор) или на www.eon-bulgaria.com. Новите инициативи са поредните стъпки на дружеството към подобряване на обслужването и по-добра комуникация между клиентите и компанията.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).