Една от жертвите край Провадия е “Лекар на годината”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:51 / 18.11.2008
2037
Лекар на 2008 година е била 48-годишната шуменка, загинала край Провадия при адския челен удар в неделя на "рено" със софийски "мерцедес". Това е известната шуменска педиатърка д-р Ася Иванова Левакова-Метева. Днес опелото ще се състои от 13 часа в храма "Свето Вознесение", а от 14 часа е погребението в гробищния парк на Шумен, съобщиха вчера от частната погребалната агенция "Хадес".

"По професия тя е педиатър, един прекрасен човек, изключителен професионалист, активист на РЛК на БЛС-Шумен, номинирана за лекар на 2008 г. и удостоена с това звание", пише в мейл до медиите вчера д-р Милен Чолаков, председател на Асоциацията на общопрактикуващите лекари в областта. Шуменският миниван при адския удар буквално е останал без предница. Според електронни вестници от Русе на волана на софийския мерцедес е бил общинският съветник от Русе Виктор Епщайн, който е също сред ранените. Той е от групата "Развитие" в общинския съвет, според "Русеинфо". Катастрофата е станала на прав и сух участък от магистралата. Мерцедесът на общинския съветник е навлязъл в насрещното движение, спукал е гума и се ударил в шуменския микробус "Рено Еспейс", пътуващ за Варна. Причините за катастрофата още не са ясни, работи се и по версия за умишлено повреждане на гумата на мерцедеса.

Източник: в. "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
09.09.2009 Споразумение за ефективна присъда постигна бивш общински съветник от Русе, убил  при катастрофа двама души на пътя
08.09.2009 Съдят във Варна скандален русенски общински съветник
16.11.2008 Двама души са загинали при тежката катастрофа край Провадия
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).