Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Екологичните автомивки влизат в България
Автор: Екип Varna24.bg 11:01 / 03.08.2009Коментари (0)1134
Пикадили е първата търговска верига в България, която предлага на клиентите си безводно и екологично почистване на автомобили

Пикадили е първата търговска верига в България, която е домакин на уникалните по рода си екологични автомивки Green Wash. От 22 юли 2009 г. водещата търговска верига предлага на клиентите си във Варна услугата безводно екологично почистване на автомобили, с което се пестят средно около 200 литра вода на почистен автомобил. Макар и революционна за България, тази услуга е широко популярна в САЩ, Европа и Австралия.

"Пикадили винаги е била екологично ориентирана търговска верига. Политиката, която следваме е част от управленската философия на компанията и е ориентирана към най - съвременните тенденции в търговията и потребителското търсене. За нас е радостно, че можем да предложим на клиентите си във Варна, а скоро и в другите градове, удобството на безводното измиване на автомобили. Това е поредната допълнителна услуга, която Пикадили предлага с цел да улесним клиентите си и да направим пазаруването им още по-приятно. Екологичното измиване се осъществява на мястото където клиента е паркирал и отнема не повече от 10 минути, а качеството на услугата надминава това на стандартните автомовки," коментира Александър Чампаревич, изпълнителен директор на Пикадили.

За разлика от традиционното почистване на автомобили за услугата на Green Wash не се използват вода, маркучи и токсични детергенти. Почистващите препарати, които се използват съдържат нетоксични и биоразградими вещества, както и полимерни съединения, които отделят праха и мръсотията от повърхността на боята и създават хомогенна смес с тях. След избърсване с кърпа върху повърхността на колата остава само тънък полимерен слой, който предпазва боята няколко седмици след измиването.

За периода от 22.07.2009 до 22.08.2009г. всеки клинет направил покупка в Пикадили ползва 20% отстъпка от цената на безводното екологично почистване на автомобил, а за покупка на стойност над 100 лв. - 50% отстъпка.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофи в България
Хороскоп за деня
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: