Евтиното море се планира през януари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:09 / 07.01.2013
1094
Ранните записвания за лято 2013 г. предлагат 10-20 до 30% по-евтино море за българските туристи, съобщиха от варненските туроператорски фирми.

Някои курорти по Българското Черноморие вече са готови с преференциалните цени за родния пазар. В това отношение "Албена"АД изпреварва с евтини пакети и екзотични предложения за СПА през новото лято, уточни Радослав Георгиев, управител на "Вектра Травел". Подписаните договори в края на миналата година фиксират цените на лятната почивка за нашенци почти като миналогодишната. Отстъпките за заявки от януари до април са сериозни, но българинът няма навика да планира отсега отпуск и ваканция, за да се възползва от тях.

Курортите в Турция стигат и до 50 на сто по-евтини почивки за българския пазар за определени периоди в лятото.

Първите записвания на туристи от Германия, Австрия, Швейцария за черноморските ни курорти дават индикации за 5 % ръст. България става все по-предпочитана евтина дестинация. За западния пазар се очаква леко завишение на цените - до 10 % на хотелите по морето това лято.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).