Фалшиви стикери за съветници заляли Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:27 / 20.11.2008
962
Голям брой незаконни стикери за общински съветници са засечени във Варна. За това алармира лично председателят на местния парламент Борислав Гуцанов.  Подал съм сигнала директно на началника на Областната дирекция на МВР във Варна комисар Димитър Димитров, заяви Гуцанов. Той допълни, че вече е започнало изземането на фалшивите стикери.

Председателят на общинския съвет в града вчера връчи карти за общински съветници на младите делегати от Регионален младежки съвет (РМС). Те обаче попитаха Гуцанов дали тези документи им дават правото да паркират автомобилите си на ограничени за това места.

Членовете на РМС с охота приеха идеята на Борислав Гуцанов относно пускането на безплатен безжичен интернет в някои от парковете и градинките на Варна. Делегатите одобриха и общинските разходи за изграждане на нови спортни площадки и комплекси, като същевременно с това поставиха и въпроса за лошото състояние на инфраструктурните обекти и транспортна схема в града.

Общият брой на делегатите е 45, излъчени от 26 политически, неправителствени и студентски младежки организации. Те имат право на съвещателен глас в постоянните и временни комисии към общинския съвет. На вчерашната среща стана ясно още, че подобно на своите по-възрастни колеги, младите ентусиасти са били особено активни по време на избирането им за делегати, а по-късно не са посещавали редовно заседанията на местния парламент. В тази насока бе и единствената критика от страна на председателя на Общински съвет-Варна Борислав Гуцанов към младите съветници.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).