Финали на проекта ABLE Mentor в ИУ - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:11 / 27.05.2016
862
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Националният проект ABLE Mentor успешно приключва за трети път в гр. Варна под администрирането и координирането на Икономически университет - Варна.

Ментори студенти, докторанти, преподаватели и завършили ИУ - Варна в продължение на 3 месеца изграждат мрежа за споделяне на знания и опит. Проектът ABLE Mentor свързва в екипи ученик от горните гимназиални курсове с ментор, който е доказан професионалист или студент. Заедно те решават конкретни казуси, с които повишават знанията и уменията на учениците. Проектите, върху които работят, са в сферата на предприемачеството, личностното развитие или социалните каузи.

В основата на ABLE Mentor е концепцията за индивидуално менторство и изграждането на устойчива връзка на доверие между участниците във всеки един екип.

Трети сезон приключва с 32 екипа от ученици между 9 и 12 клас, от 8 варненски гимназии: Първа езикова гимназия, ГПЧЕ "Йоан Екзарх", МГ "Д-р Петър Берон", ВТГ "Георги С. Раковски", ПГИ "Д-р Иван Богоров" - Варна, НГХНИ "К. Преславски" гр. Варна, VII СОУ "Найден Геров", ПГГСД"Николай Хайтов".

На 28.05.2016 г. от 10.00 до 17 .00 часа, в зала 128 на ИУ - Варна, организаторите от Кариерен Център към ИУ-Варна, Клуб Млад Предприемач към Студентски съвет на ИУ-Варна ще представят екипите, които ще имат възможността да презентират своите проекти в рамките на 5 минути. След края на събитието ще има гласуване, чрез което ще се определят победителите в сезон 3 за град Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).