Флайборд е най-новата играчка на Марешки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:01 / 21.05.2013
2266
Флайборд е най-новата играчка на Веселин Марешки, с която той се гмурка като делфин и лети над водата на Кабакум. Той бе уловен от фотографа Мартин Лилов. Не, не става дума за поредния супергерой. В конкретния случай това е кандидатът за кмет на Варна Веселин Марешки, който не успя да събере достатъчно гласове, за да влезе в парламента.

Всеки жител на морската столица знае, че аптекарският бос е любител на луксозните неща. Той притежава една от най-бързите коли на света. Според някои издания мегалуксозното возило (SSC Ultimate Aero) е доставено от чужбина и се изчислява на около 1 млн. лева!

Марешки е горд собственик и на един от най-скъпите фитнес клубове в страната. За да се ползват всички екстри в екстравагантната постройка на Кабакум, трябва да се плати сумата от... 10 000 лева на ден.

В последните дни бизнесменът започна да практикува спорт, който, естествено, не е по джоба на средностатистическия българин. Става дума за флайборд. Това е иновация във водните забавления, която позволява на човек да "лети" над водата, да се гмурка като делфин, да прави водни салта...
За изобретението се чу за пръв път преди 2 години, а клипове в нета предизвикаха истинска истерия сред любителите на екстремните преживявания.

Като съвсем нова и иновационна технология флайбордът е скъпа играчка за любителите на адреналиновите спортове. В Щатите цената на базовия модел е 6500 долара, а комплектът за електронно управление струва допълнително 1850 долара.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).