Фондация продаде над 400 билета за благотворителен спектакъл

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 25.05.2010
767
Над 400 билета за благотворителния детски спектакъл „Мечо Пух" успя да продаде фондация „Искам бебе" само за десетина дни. Той ще се постави на сцената на зала I във Фестивалния комплекс в неделя в навечерието на Деня на детето. Успехът на фондацията до момента е безспорен, но има да се продават още 400 билета, съобщават от организацията. Парите от представлението ще бъдат разпределени между варненски бездетни двойки, които по една или друга причина не могат да се възползват от държавния ин витро фонд, увери координаторът за Варна на „Искам бебе" Мариела Хомякова. Тя допълни, че освен парите от билетите ще се набират средства и чрез благотворителни кутии, които ще са достъпни за посетителите на Фестивалния поне в неделния ден.

Освен че на 30 май варненци могат да се насладят на прекрасното изпълнение на хлапетата от Детско-юношеската опера, през деня ще се състои форум за отговорното родителство. На него лекари от водещи у нас ин витро клиники ще говорят за профилактиката на репродуктивното здраве, мъжкия стерилитет, новите технологии в асистираната репродукция, психологическите аспекти на безплодието. Адвокат Гергана Върбанова пък ще обясни какво е сурогатна майка и какви са необходимите законови промени, за да стане факт и в България.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).