ГЕРБ-Варна: Единичните случаи на напускане не са знак за разцепление

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:12 / 11.09.2013
973
"Напускането на общински съветници от роднински и приятелски кръгове на бившето областно ръководство на партията не е израз на разцепление в ГЕРБ, а естествен оздравителен процес. Възможно е да последват и други подобни действия, но и те няма да имат своите политически, а още по-малко принципни основания", заяви Павел Христов, административен секретар на ГЕРБ-Варна. Така той коментира писмото на Марина Карапетян до медиите, в което тя съобщава, че напуска партията и групата на ГЕРБ в Общински съвет - Варна.

"Абсурдно е случилото се да се тълкува като тенденция. С амбицията да работим прозрачно и да не допускаме порочни практики изключихме Марио Шиваров от групата на ГЕРБ в ОбС. Марина Карапетян, която беше №20 в листата ни за местните избори, стана съветник само преди няколко месеца, когато зае едно от местата, овакантени от новите варненски депутати. Решението й да напусне партията подменя вота на избирателите, но този единичен случай няма как да бъде признак за разпад на групата на ГЕРБ в местния парламент", категоричен бе председателят й Тодор Балабанов.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).