ГЕРБ-Варна: Коцев и компания замазват с конспирации некадърното си управление

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:14 / 11.02.2024
2518
Управляващите в Община Варна начело с Коцев вкараха откровени внушения, лъжи и конспирации с  боклука, с проверките на ОИК на районните кметове на "Одесос" и "Приморски", с предизборната кампания, която щели да ревизират след половин година и т.н. Това пишат от ГЕРБ-Варна по повод десетките сигнали до него за неизвозени отпадъци в града и проверките на районните кметове.

Припомняме, че на извънреден брифинг по-рано днес Коцев сподели, че фирмата по сметопочистването е наета от ГЕРБ и иска индексация на парите, без да има право на индексация по договор. 

Представяме ви пълната позиция на ГЕРБ-Варна:

С лъжи дойдоха на власт и продължават безогледно и нагло да лъжат, за да отклонят вниманието и  да оправдават некадърното си управление. "На кривата ракета Космосът й пречи", както се казва в случая. Да припомним, че в ОИК – Варна от 27 членове –само 7 са представители на ГЕРБ.Какъв ГЕРБ и политически атаки са  им  виновни на ключовите им районни кметове, които не спазват закона?!

Коцев щял да води разследване кой чиновник е  изкривил годишната му програма за собственост, според която се продават над 300 общински обекта и са публикувани в проекто бюджета за 2024 с неговия подпис. Така лъсна поредната му предизборна лъжа,  като седна на кметския стол. Ако мине номерът добре - ако не,  търсим и наказваме виновник. Сега го усуква - щели да ликвидират само съсобственост, защото не можели да се блокират инвестиционни намерения. Ами да, точно това е  строителство на нови сгради.

Коцев, след като не справя с боклука, заринал града, пак се оправдава с ГЕРБ – Варна. Четвърти месец повтаря фалшивия рефрен във ФБ "аз ще взема на ръчно управление проблема..."  Като има свои "топ юристи", защо не ревизира договора, ами заиграва с боклукчиите, които го избраха за кмет на балотажа. Или не е прецакал предизборните си уговорки с благодетелите си?! Очакваме депутатката от ДБ Стела Николова да направи сега един пърформанс и да изсипе камара с боклук пред Общината.

А Коцев и шпицкомандата му вместо да търсят и разследват виновни за проблемите, които трупат всеки ден със свръхдоза аматьорщина, е крайно време да се хващат за работа! Това с ФБ – постове само не става!

Виж коментарите (0)

Още по темата (21):
25.07.2024 Съдът реши: Ще има нови избори за кмет на район "Приморски"
28.06.2024 Върховният административен съд се произнесе за отстранения кмет на район "Одесос" във Варна
26.03.2024 Съдът във Варна каза тежката си дума по жалбата на кмета на "Приморски"
11.03.2024 Избраха временен кмет на район "Одесос"
29.02.2024 Пореден провал с избора на временен кмет на район "Одесос"
29.02.2024 Избират кмет на район "Одесос"
Още новини от Новини от Варна:
Избраха новата Miss Globe Bulgaria на церемония във Варна
Проблемът с изборите във Варна остава нерешен
Това е изборът на Варна: Вижте името на новия рис в Зоологическат...
Отново! Огромен клон падна върху детска площадка във Варна
Синоптиците от НИМХ казаха дали ще става за плаж в неделя
Варненец е шампион на Международната олимпиада по информатика в Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).