Гласуваха доверие на борда на "Общинска охранителна фирма" , за да си вземе заплатите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 15.04.2011
886
Съветниците от комисията по собственост и стопанство освободиха от отговорност борда на "Общинска охранителна фирма", въпреки че неотдавна отказаха да го направят. Повод за промяната на вота стана докладна записка от председателя на съвета на директорите Димитър Чутурков, с която той изтъква като причина за изгубените обществени поръчки "формалното приемане на декларираните предложения по показателите на техническата оферта".

Още преди дни от дружеството се жалваха, че общинската поръчка била спечелена от софийска фирма, която нямала нито един автомобил на територията на Варна, а обещавала при инцидент да реагира в рамките на минута.

Това са нереалистични показатели за охранителната дейност. Доста от фирмите в бранша са закъсали, а софийските оказват натиск да работят във Варна, обобщи Пламен Начков от БСП. Според него бордът на директорите добросъвестно е изпълнил задълженията си. Ако не го освободим от отговорност, не му позволяваме да си вземе депозираните 3 месечни заплати, припомни червеното "острие". Така Начков потвърди извода на колегата си Красимир Симов от "Лидер", че неосвобождаването на практика не носи никакви последствия за дружеството.

Източник: в. Черно море

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).