Гласуваха рокади в комисиите към ОбС-Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:14 / 02.04.2009
557
С трудно сформирано мнозинство и след прегласуване Общинският съвет освободи Веселин Марешки от ангажимента да участва в Общото събрание на акционерите на "Спортен комплекс Варна" АД като упълномощен представител на общината. За мястото на аптечния бос бе първоначално предложен Радослав Коев от "Отечество", но Красимир Симов от "Лидер" поиска вместо него да бъде избран Красимир Узунов от ГЛАС. В крайна сметка Коев реши сам да се оттегли и колегите му одобриха с единодушие ангажиментът да бъде възложен на Узунов.

Красимир Маринов от партия "Отечество" пък бе упълномощен с вота на колегите си да представлява община Варна на Общото събрание във "ВиК" ООД.

Разногласията около рокадите продължиха и при гласуването за смяна на председателя на постоянната общинска комисия "Собственост и стопанство". Цветелина Тънмазова от РЗС, която заемаше поста досега, бе заменена от Валерия Ангелова от БСП. Овакантеното й място начело на комисията по изработване на правилник за работата на ОбС бе заето от съветничката Снежана Донева.

Двама местни депутати напуснаха комисията по европейски въпроси и международно сътрудничество - Октай Мустафов от ДПС предпочете да премине в комисията по архитектура, а Радослав Коев от "Отечество" обясни, че вече е член на 3 комисии и по правилник няма право да участва в друга.

Източник: chernomore.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).