Глобиха двойка с 300 лв. за секс в Морската градина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (16)
10:56 / 29.04.2014
7481
С 300 лева олекна млада двойка влюбени. Те откриха секс сезона на открито до Пантеона в Морската градина на Варна. Оказва се, че първата двойка за сезона е изгърмяла с голямата глоба, след като е била заловена на калъп привечер в събота. На разгорещената сцена между 17-годишното момиче и 23-годишния му партньор по време на акта в парка до Пантеона попаднали двама патрулиращи униформени от Общинска полиция. Те чули сподавени стонове в храстите и решили да проверят какво става. Заварили обаче младата двойка и набързо развалили любовната игра, а за капак им написали и акт за 300 лева.

"С тези пари младежите спокойно можеха да си наемат хотел с много екстри за няколко дни по празниците", коментираха след това охранителите.

Добрата новина за варненци и бъдещите летовници е, че цялата плажна ивица от басейн "Приморски" до тузарския плаж "Рапонги" вече е с Wi-Fi. Проектът е реализиран от екипи на Телекомуникационна компания-Варна. За абонати на компанията достъпът е безплатен, а за всички останали потребители се предлагат ваучери.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).