Глобиха нигериец, фалшифицирал документи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:24 / 24.02.2010
580
За съзнателно ползване на преправен официален документ, Районният съд наложи административно наказание - глоба от 500 лв. на 26-годишния нигерийски гражданин Тижанее Хабиб. На 22 май 2008 г. пред сектор "Миграция" на ОД на МВР - Варна той съзнателно се ползвал от преправено студентско уверение, издадено от Технически университет - Варна. Поради неплащане на дължима такса за обучение Хабиб бил отстранен от висшето училище през януари 2008 г. С цел да удължи легалното си пребиваване в страната, младежът си послужил с преправено удостоверение, издадено от университета на негово име в предходен момент, в което е било извършено манипулиране на датата. За самото съставяне на преправения официален документ на 26-годишния чужденец не може да се търси наказателна отговорност.

По внесено от прокуратурата постановление, нигерийският гражданин Тижанее Хабиб е освободен от наказателна отговорност с налагане на административна санкция. В тежест на подсъдимия са и направените по делото разноски в размер на 100 лв.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).