Глобиха варненец за имитация на оригинални регистрационни табели

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:20 / 10.04.2013
1088
30-годишен варненец бе наказан с глоба от Районен съд - Варна, затова че си служил с контролни знаци - регистрационни табели за лек автомобил, неиздадени от съответния орган - сектор "Пътна полиция". Деянието е престъпление по чл. 345 от НК. 30-годишният А. Атанасов бе освободен от наказателна отговорност с налагането на административна санкция - глоба в размер на 1000 лева.

На 13 август миналата година в близост до един от варненските молове, при управление на фирмения си автомобил "БМВ", той бил спрян за рутинна проверка от полицаи. При проверката се установява, че регистрационните табели не отговарят на утвърдения образец, представляват имитация на оригиналните, като са изработени от пластмаса с изписани върху нея номера.

Атанасов е неосъждан и неосвобождаван досега от наказателна отговорност. Решението на съда подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).