Година затвор и 5000 лева глоба за сводник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:08 / 23.01.2013
1034
Дело за склоняване към проституция приключи с осъдителна присъда на Районен съд - Варна. Ефективно наказание от 1 година затвор при строг режим и глоба в размер на 5000 лева наложи съдът на 27-годишния М. Иванов.

Подсъдимият бе признат за виновен в това, че в периода от края на м. октомври до 3 ноември 2011 год. склонил към проституция две непълнолетни момичета. Деянието е извършено при продължавано престъпление и с користна цел. Подсъдимият 27-годишен мъж на неустановена дата в края на месец октомври приютил двете момичета след бягството им от социален дом. Той предложил на непълнолетните да проституират край местността "Боровец" на пътя Варна - Бургас, като с част от заработените от тях пари той да наеме квартира и да ги пази. Още от следващия ден двете момичета започнали да проституират, подсъдимият се настанил заедно с тях на квартира и започнал да прибира всички получени пари от извършваните сексуални услуги.

Делото бе разгледано в процедура на съкратено съдебно следствие. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).