Голям камион по алеите в Морската градина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:33 / 04.09.2024
1359
За голям камион по алеите в Морската градина, сигнализираха варненци. Оказа се, че превозното средство е за извозване на листа. Днес десетки работници събират суха листна маса по полянките. Така се подготвя Морската градина за предстоящия празник – 6 септември.

Припомняме, че преди дни стартира и подготовката по премахването на дънери и засаждането на нови дървета на мястото на изсъхналите и отстранените по пешеходната зона и централната част на града, както и в Морската градина.

Очаква се и районните кметства да подготвят списък на шахтите, които трябва да се почистят приоритетно в началото на есенния сезон. Доклади от районите се подготвят и по отношение на състоянието на охранителните канали и дерета, за да могат да се предприемат необходими и навременни мерки. Това пък са дейности по подготовката на града за есенно-зимния период. Ще се почистват шахтите и ще се отстраняват сухи дървета и клони. Предстои и ново възлагане за почистването на шахтите в града. Фирмата-изпълнител е заявила готовност да изпълни необходимите мерки заради листопадния период и преди обилните дъждове през есента.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).