Голяма дупка зее под сградата на общинския информационен център във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:38 / 20.06.2013
1075
Голяма дупка, дъното на която не се вижда добре, зее под сградата на общинския информационен център във Варна. Трапът застрашава офиса, в който гражданите могат да плащат сметките си и да получават административни услуги. Той се намира в задната му част и създава опасност някой пешеходец да пропадне в него, ако не внимава. Трябва да се вземе под внимание и фактът, че в съседство има бирария, което допълнително увеличава шанса в дупката да хлътне някой почерпен турист, особено в тъмната част на денонощието. Най-лошото е, че тя е достатъчно широка и дълбока, за да "погълне" едър мъж, което значи, че е още по-опасна за малките деца.

Опитът показва, че подобни дупки са резултат от отмиване и пропадане на основата на настилката, причинени най-често от течове по водопреносната мрежа. Възможно е да става въпрос и за друг тип свличане, но при всички положения запълването на подобни трапове е сложно. Отделно от това, общината вероятно ще предпочете решаването на проблема да стане заедно с цялостната реконструкция на пешеходната зона на центъра. Все пак е очевидно, че дори и да не се направи спешен ремонт за закърпване на дупката, тя трябва да се огради и обезопаси, преди да е предизвикала някой инцидент.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).