Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Горещото техно лято на Cacao Beach
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 31.05.2011Коментари (0)899
Лято 2011 определено се очертава доста горещо, а не малка заслуга за това ще имат и трите топ събития, които Renesanz и Comics club организират съвместно с Cacao Beach през юли и август. Шест от най-актуалните имена на световната техно сцена приеха поканата на Renesanz и заедно с добре познатите български диджеи Balthazar & JackRock бяха включени в програмата на Cacao Beach. Трите ивента са обединени под името Moonshine Open Air - лятната парти концепция на Renensaz и Comics club, стартирала миналата година с огромен успех на плажа във Варна.

Първото събитие е на 27 юли, сряда, и именно то ще даде начало на поредицата от големи партита на Cacao Beach. Лайнъпът за откриващата вечер е безкомпромисен: DANDI & UGO от Италия и SPARTAQUE от Украйна. Dandi & Ugo са познати като кръстници на италианското минимал техно, те са най-търсеното за гигове и ремикси дуо и съоснователи на култовия лейбъл Italo Business. Spartaque от своя страна е най-ярката нова звезда на техно небосклона: международно признат артист, топ 3 диджей на Русия и Украйна, популярен радиоводещ, резидент на фестивала Global Gathering и изключително успешен продуцент с предстоящ албум за лейбъла на Umek - 1605.

В разгара на лятото - 4 август, четвъртък - ще се изпълни мечтата на много български фенове, които дори създадоха специална група във Facebook. Тогава на една сцена ще се изявят AHMET SENDIL от Турция и ANDREA ROMA от Италия. Небезизвестният Ahmet Sendil, който през последните 2 години записа поредица от силни участия в България, включително и на Cacao Beach, от скоро вече е в елитните редици на Global Underground, редом до именити свои колеги като Carl Cox, John Digweed, Danny Tenaglia и Paul Oakenfold. Още факти за него: собственик на Bosphorus Underground Recordings, минимал артист #1 на Beatport за 2009 и познат в целия свят като диджей/продуцент. Символът на римския ъндърграунд Andrea Roma пък може да се похвали с истински музикални умения - от 10 годишен свири на пиано, което открива необятни хоризонти в продукцията и сетовете му. Неговият ремикс на парчето Deep Fear седмици наред бе номер 1 във всички възможни класации, а изданията на лейбъла му Human Garden се намират в кейсовете на всички големи диджеи. Ahmet Sendil и Andrea Roma подготвят специално съвместно шоу, на което Cacao Beach ще стане свидетел за първи път в световен мащаб.

В пика на сезона - 12 август, петък - следва и кулминацията на Moonshine Open Air, когато зад пулта на Cacao Beach ще застане техно гуруто UMEK от Словения, подкрепен от сънародника си DATAMINIONS. Започнал кариерата си преди 15 години, Umek в момента е един от най-големите играчи на електронната сцена и вдъхновител на редица диджеи и продуценти. Последният му микс, издаден наскоро за звукозаписната компания на Mark Knight - Toolroom, смело се настани на първа позиция в общия чарт на Beatport и предизвика фурор на сцената. Собственият му лейбъл 1605 обединява и издава най-ярките представители на новата техно генерация. Днес Umek е по-силен от всякога и най-популярните лейбъли като Cr2, Ministry Of Sound, Italo Business, Great Stuff и Tronic се надпреварват да издават парчетата му. Като диджей не спира да кръстосва света от Южна Америка до Индия, a сетовете му могат да бъдат чути на всички големи фестивали. Самият Carl Cox му повери резидентското място на вторниците си в легендарния клуб Space на остров Ибиса. Интересен факт за събитието на Cacao Beach на 12 Август: това ще бъде първото участие на Umek по българското Черноморие, както и първото му парти на открито у нас!

"Перфектната комбинация е да събереш на едно място няколко елемента: невероятни диджеи, актуален техно звук, oткрито небе и лятна топ дестинация като Cacao Beach. Такива вечери се превръщат в незабравимо изживяване, за което се говори дълго време", споделят Balthazar & JackRock от Renesanz.

Билети и за трите събития се продават в цялата страна чрез националната мрежа на Eventim.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (458) 14%
Добре, но можеше и по-добре (440) 14%
Не се справи (620) 19%
Пълна трагедия (1722) 53%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: