Горя складово помощение на ул. "Девня"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:36 / 30.08.2011
1055
Вчера около 17 ч. е получен сигнал за възникнал пожар в складово помещение във Варна на ул. "Девня". Изпратеният на място автопатрул установява, че гори складово помещение на "Ад Холд" ООД, която е с предмет на дейност вертикална и хоризонтална пътна маркировка. След потушаване на пожара са иззети веществени доказателства и е установено, че трима работници на фирмата са извършвали ремонтни дейности на покривната метална конструкция, като са използвали ъглошлайф и електрожен.

Пожарът е възникнал в помещението, над което те са работели. Нанесени са значителни материални щети - обгорена и деформирана е металната конструкция и покривна обшивка, изгорели са неустановен до момента брой елементи от светофарни уредби, пътни знаци, пътни лампи, сферични огледала, гумени колчета, пластмасови конуси и два къртача. Пострадали няма. Докладвано е на дежурен прокурор. Образувано е ДП по чл. 331 от НК. Назначена е пожаро-техническа експертиза.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).