Граждани пълнят дълбока дупка с камара от гуми

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
16:23 / 22.01.2013
1179
Странни неща се случват на варненската улица "Янко Мустаков" в кв. "Владиславово". Гуми на автопилот се търкалят по улицата, а някои шофьори са принудени да правят рисковани маневри за избягването им. Не се знае откъде и кой ги пуска.

Не толкова необяснимо обаче е наличието на няколко гуми, с които будни граждани са обозначили огромна "пещера", отворила пастта си в очакване на жертва - автомобил. Става дума за шахта, която се намира точно по средата на платното.

Същата по неизяснени към момента причини е останала без капак, а поддържащата го конструкция е на път да рухне. Дупката е дълбока поне 2 метра. Така стои повече от седмица, казаха живеещи в района.

"Минаха от общината и ВиК, снимаха нещо, умуваха, но нищо не последва", каза живеещ в района. При вида на нашия екип множество шофьори спираха, за да изкажат своето възмущение от ситуацията.

"Вижте, на задната седалка е малкото ми бебе. Не ми се мисли какво може да стане, ако по някаква причина си отвлека вниманието с нея и ударя тези гуми", каза разтревожена млада майка. Тя заяви, че нейни съседи от близкия блок са сложили червени ленти върху гумите, защото вече имало случай, при който кола ги разпилява.

"Това е абсурд, шофьорите сами да слагат знаци. Ами ако някой ром вземе гумите, за да ги гори", притеснява се друг шокиран от гледката автомобилист.

Изключително предпазливо минават някои от шофьорите край отворената шахта, други заради несъобразена скорост профучават буквално на сантиметри от нея.

"И пет ленти да сложат и още два реда гуми, през нощта е слабо осветено и има голяма опасност да стане беля, защото цяла седмица няма кой да сложи капак на тази пропаст", коментира собственик на близка автоморга. През почивните дни живеещи в района видели и деца, които си играели около шахтата - хвърляли камъни в нея.

"Трябва да я запушат най-после", коментира друга минувачка. Намалил почти до спиране шофьор пък каза, че търкалящите се по платното на автопилот гуми убийци и огромната дупка по средата на пътя изобщо не трябва да ни изненадват.

"Нали в България се намираме. Защо тогава ви се струва необичайно. Свикнали сме да го приемаме абсолютно за нормално", заключи той.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).