Гъста мълга падна край Кичево

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:18 / 17.02.2010
776
Преобладаващо влажни са пътищата във Варненска област, съобщиха от Областно пътно управление. Времето е облачно, превалява слаб дъжд. Температурите са от 0 до 4 градуса. В районите на БаирБаши и Кичево видимостта е намалена поради мъгла до 100-150 метра. Леко намалена е видимостта и в района на Варна. Няма промяна в организацията на движение. Затворен за всички автомобили остава пътят между селата Партизани и Арковна. Участъкът бе наводнен след преливането на река Голяма Камчия. Пътят за село Казашко също остава затворен. Движението по отсечката от бензиностанция „Виница" на крайезерния път до разклона за Тополи е спряно заради наводняване. Обходните маршрути от Варна към Казашко и обратно са по крайезерния път до новото кръгово в промишлената зона-посока София. Има поставени бариери, които спират автомобилите и пътни знаци, указващи обходния маршрут. Останалите направления са проходими при зимни условия, без въведени ограничения. Нормално се пътува по магистралите „Черно море" и „Хемус", пътните настилки са преобладаващо мокри.
По данни на полицията през последното денонощие на територията на Варна са регистрирани 22 пътни произшествия. Една е тежката катастрофа с пострадало дете. То е с леки наранявания и няма опасност за живота му.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).