Хаос пред варненските туристически обекти днес заради "вход свободен"

Автор: Екатерина Монева
Коментари (0)
13:25 / 06.09.2024
3639
Важно уточнение! Туристическите обекти на Варна "Аладжа манастир“ и музеен обект "Побити камъни“ работят днес със стандартно работно време от 9 до 17 часа, а не с вход свободен, както бе съобщено преди дни. Това заяви за Varna24.bg, главеният уредник на "Аладжа манастир", Горан Стефанов.

Той обясни, че тази информация не е съгласувана с ръководството на самите обекти. В края на август, музеите са получили официална заповед от РИМ-Варна, в която са информирани, че на официалните празници 6 и 22 септември следва да работят със стандартно работно време, но никъде не е упоменато, че туристи ще могат да ползват вход свободен.

Преди дни беше обявено, че на тези две дати, хора ще могат да се възползват от възможността да влязат безплатно в тези два обекта. Недоразумението предизвикава хаос в обектите цял ден и е довело до редица неприятни ситуации, споделят служители. Десетки са желаещите да посетят обектите, но хората настояват, че днес имат право на безплатен вход.

От "Аладжа манастир" и "Побити камъни" напомнят, че ако желаете може да посетите двата музея на 6 и 22 септември. Входната такса за скалния манастир е 5 лв.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).