Хитовият "Бодигард " в опера в Летния театър във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:20 / 15.08.2024
1306
Веднага след премиерата си през миналата година "Бодигард“ се нареди сред хитовите мюзикълни заглавия на Варненската опера и продължава да препълва залите на всяко представление.

Утре - 16 август, във варненския Летен театър отново ще звучат великолепните песни на Уитни Хюстън от филма с най-продавания саундтрак за всички времена. Спектакълът в режисура на Борис Панкин събира впечатляващ състав и в ролите на певицата Рейчъл Марон и бодигарда ѝ Франк Фармър влизат атрактивната мюзикълна актриса от Уест Енд Манал Ел Фейтури и любимецът на публиката Орлин Горанов. Нора Караиванова блести вокално като сестрата на певицата, Ники Марон. Звездата на мюзикълното дирижиране и оркестрация маестро Страцимир Павлов ръководи спектакъла, а сценографията е на Лальо Христов. Не пропускайте "Бодигард“ на открита сцена – едно първокласно музикално изживяване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).