Христо Димитров: Готвим се за балотажа във Варна. Ще има изненади

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
14:28 / 27.10.2023
1173
Според последните данни "Алтернативата на гражданите" отива на балотаж срещу Портних и разбърква сметките на "сглобката".

Голямата изненада в надпреварата за местни избори – Христо Димитров, кандидат за кмет на коалиция "Алтернативата на гражданите" заяви, че няма да влиза в никакви договорки и се готви за балотаж. Кандидатурата на един от най-успешните предприемачи в Морската столица притесни сериозно опонентите му и неслучайно атаките срещу него бяха толкова ожесточени.

"Държаха ни вън от социологиите, но първи що се отнася до клевети. Страхът в редиците на сглобката е много сериозен и има за какво. Нас ни подкрепят десетки хиляди души, които познават не само мен, а и успешните хора в нашата листа. ГЕРБ и ПП-ДБ много добре оценяват заплахата и виждаме реакциите им" – сподели Христо Димитров, кандидат с номер 24 в бюлетината.

"Алтернативата на гражданите" проведе позитивна кампания с фокус върху личностите в своята листа. Подредбата на кандидатите за общински съветници в листата е направена чрез жребий, като с това  от коалицията показаха, че всяка от кандидатурите за общински съветници е на доказан лидер с експертиза и потенциал. Сред претендентите за преференции попадат лекари, юристи, учители, артисти и доказани предприемачи.

Програмата на Христо Димитров и неговия екип включва редица предложения за подобряване на икономическия климат, културния живот и градоустройството.

Сред интересните им идеи са отделянето на квартал “Виница" в самостоятелно районно кметство, изграждането на зала за съвременни изкуства на мястото на “Дупката" и създаването на спешни медицински кабинети във всеки квартал.

Като най-важен инфраструктурен проект за града, Димитров посочва изграждането на дублираща връзка към квартал “Аспарухово" – алтернатива на Аспарухов мост, която да подпомогне за развитието на южната жилищна зона. Сред другите приоритети в програмата му попада развитието на индустриална зона, която да подобри бизнес климата в града и да увеличи инвестициите. В резултат от създаването ѝ ще бъдат създадени нови работни места и ще се повишат доходите на варненци.

Като най-сериозен проблем от "Алтернативата на гражданите" посочват неефективното управление и зависимостите на местната власт, водещи до упадък на града и влошаването на качеството на живот на хиляди хора. Решенията са ясни, напомнят от коалицията, ние имаме капацитета, управленския опит и ходим всеки ден на работа.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Виж коментарите (4)

Още по темата (634):
23.06.2024 Частичен местен вот се провежда в няколко населени места у нас
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
11.03.2024 ГЕРБ печели изборите в село Житница, община Провадия
27.02.2024 Кметът на Варна: По време на кампанията ми към мен имаше многократни
кибератаки
23.02.2024 Бойко Борисов от Варна категоричен: Портних повече няма да се меси
16.01.2024 Момчето, което показа мускули докато се брояха бюлетини, не получи
заплащане
Още новини от Новини от Варна:
Варненец преживя среднощен кошмар на гарата в Карнобат
Ръст на стомашно-чревните заболявания по морето
ДПС - Варна застана зад Ахмед Доган
Промяна за една болница във Варна
НОИ алармира за редица измами във Варна, вижте схемата
Кошмар във Варна: Маскирани мъже нахлуха и заплашиха продавачка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).