Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
ИУ - Варна започна прием на документи за кандидатстудентските изпити
Автор: Екип Varna24.bg 08:36 / 05.06.2013Коментари (0)839
©
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Вече стартира приемът на документи за участие в кандидатстудентски изпит, в юнската сесия, на Икономически университет - Варна. От тази година документи за участие в изпит могат да се подават и онлайн през сайта на университета. Крайният срок за подаване на документи онлайн е 11 юни 2013 г.

На 20 юни 2013 г. (четвъртък) в Икономически университет - Варна започва приемът на документи за участие в класиране. Документите ще се приемат до 5 юли 2013 г. включително, в работните дни от седмицата от 8.00 до 17.00 часа в зали 127в и 127г на І етаж, в сградата на университета на бул. "Княз Борис І" № 77, или в разкритите кандидатстудентски бюра на Центъра за кандидатстудентска подготовка и информация (ЦКПИ) и Национална асоциация за прием на студенти (НАПС) в обявените от тях срокове.

От 20-ти юни до 5-ти юли документи за участие в класирането трябва да подадат всички желаещи да кандидатстват в ИУ - Варна (и явили се на изпит, и ползващи оценка от ДЗИ).

Икономически университет - Варна осигурява избор между 19 акредитирани специалности от четири професионални направления: "Икономика", "Администрация и управление", "Туризъм" и "Информатика и компютърни науки".

В посока на разширяване състава на специалностите, по които ИУ-Варна обучава студенти, от учебната 2013/2014 година в бакалавърска програма започва обучение по "Международен туризъм" изцяло на руски език. Завършилите тази специалност придобиват професионална квалификация "Туризъм". Обучението се провежда в редовна форма и е с продължителност 4 години. Специалност "Международен туризъм", с преподаване на руски език, осигурява на студентите знания и умения за успешна професионална реализация в сферата на руския, европейския и световния туристически пазар.

Специално за чуждестранни граждани от тази година в Колежа по туризъм към Икономически университет - Варна стартира прием в специалност "Мениджмънт в туризма" с обучение изцяло на руски език. Специалност "Мениджмънт в туризма" включва практическо обучение, насочено към запознаване с най-важните културни и туристически обекти в България.

През изминалата учебна година стартира прием в специалност "Международен бизнес" с преподаване изцяло на английски език. Специалността се оказа изключително успешна и приемът за учебната 2013/2014 г. е увеличен. Завършилите специалност "Международен бизнес" могат да се реализират в областта на външната търговия, международната банкова и финансова дейност, международния транспорт и спедиторската дейност, международната логистика и международния туризъм.




Още по темата: общо новини по темата: 2
08.07.2013 »
03.06.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Отношенията София-Скопие
Античен град Хераклея Синтика разкрива още от тайните си
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: