ИУ даде старт на новата академична година от съвместната магистърска програма с Nottingham Trent University

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:19 / 04.10.2016
2110
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 03.10.2016г., за втора поредна година Икономически университет - Варна стартира обучението на студенти по съвместната магистърска програма "International business and management", администрирана от катедра "Маркетинг" на ИУ-Варна в партньорство с Nottingham Business School, част от Nottingham Trent University.

Студентите бяха приветствани от заместник - ректора по учебната дейност и акредитация на ИУ-Варна - проф. д-р Евгени Станимиров, заместник- ректора по международно сътрудничество и проектна дейност - доц. д-р Петя Данкова, ръководителя на програмата - доц. д-р Христо Мавров и лидерите на отделните модули, които студентите ще изучават в рамките на първите два семестъра от своето обучение.

"International business and management"е двугодишна програма.Първите два семестъра от нея се провеждат от преподавателски екипи на ИУ-Варна, които са получили валидация от 5-членен състав на Акредитационната комисия на Nottingham Business School. След успешното завършване на първите два семестъра студентите се изпращат за 4 месеца във Великобритания, а четвъртият семестър включва подготовка на дипломна работа и по програма се провежда отново в ИУ-Варна.

Студентите, които завършат тази специалност имат уникалната възможност да получават диплома от едно от 5-те % най-добри висши училища за бизнес в света. При успешно завършване на програмата те придобиват образователно-квалификационна степен "магистър" - от Nottingham Trent University и от Икономически университет - Варна. И в допълнение получават магистърска степен от ИУ-Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).