Инвестиционно-предприемачески форум ще се проведе във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:38 / 21.05.2013
483
Вече почти година Варна е домакин на все по-популярния сред бизнеса в града, инвестиционно-предприемачески форум Biz2Bizi.

На 27 май във Варна предстои осмото издание на инвестиционно предприемачески форум Biz2Bizi. Темата на събитието този път е "Социалните медии и успешният бизнес - мисия напълно възможна", а гост лектор ще бъде г-н Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group - лидер в областта на обществените комуникации и връзки с медиите в България.

Като инвестиционнo-предприемачески форум, Biz2Bizi си поставя за цел да стимулира иновативното и креативно бизнес мислене и да създава благоприятна среда за споделяне на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Обучението се организира от специално подбрани финансови специалисти, лектори по предприемачество и мениджмънт, бизнес-ангели, консултанти в различни браншове, юристи и други специалисти, както от страната, така и от чужбина. Мисията на Biz2Bizi е да провокира сред обществото предприемаческо мислене и да помага за устойчиво развитие на бизнеса, организирайки периодични срещи. Те преминават през два етапа - лекционна част с дискусионен панел и уъркшоп, като всичко това се случва в рамките на по малко от 2 часа.

Мястото, където ще се проведе осмият Biz2Bizi форум, е конферентна зала "Варна" в Интерхотел "Черно море", начален час - 18:00. След лекцията е организиран бизнес - коктейл с акцент създаване на ползотворни контакти и партньорства в Пиано-бар "Старс".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).