Избират седалища за "Общински паркинги и синя зона" и "Охрана"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:17 / 12.10.2012
837
Определяне на седалище на новосформираното общинско предприятие "Общински паркинги и синя зона" - Варна е точка в дневния ред на днешното редовно заседание на общинската комисия "Собственост и стопанство", предаде Дарик.

Седалище ще се избира и за другото новосформирано общинско предприятие - "Охрана". Очаква се то да поеме функциите на разформированата Общинска полиция.

Съветниците ще гласуват и предложеното допълване на "Годишната програма за управление и разпореждане с имоти-общинска собственост за 2012г". Очаква се да бъде приета промяна в предназначението на жилища от фонд "Настаняване под наем на граждани с установени жилищни нужди" в "Жилища за продажба" и вземане на решение за продажба на общински жилища на правоимащи лица.

Комисията ще реши дали Спортното училище "Георги Бенковски" да получи безвъзмездно автобус "ДАФ" Смит с регистрационен № В 97-89.

Заседанието на "Собственост и стопанство" е насрочено за 10 часа. По-късно, в 13,30 часа започва заседание на комисията "Младежки дейности и спорт". Очаква се на него да бъде одобрен проект за Договор за сътрудничество между Общината и Икономическия университет.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).