Издирват варненска джебчийка в чужбина, у нас я чака 2 г. затвор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:37 / 08.11.2012
893
С присъда, в задочно производство, Районният съд във Варна постанови ефективно наказаниe за опит за джебчийска кражба. 2 години лишаване от свобода при първоначален строг режим в затвор - това е наказанието за 32-годишната Е. Петрова.

Петрова бе призната за виновна, че на 12 юли 2007 година, в ранния следобед, направила опит да отнеме портфейла на литовски турист в района на Синия пазар във Варна. Потърпевшият усетил издърпването на портфейла от задния си джоб и успял да задържи за ръката джебчийката, при което подсъдимата изхвърлила на земята чуждата вещ. В портфейла на туриста е имало налична сума в лева и валута, лични документи и кредитни карти.

32-годишната Е. Петрова е осъждана, с няколко влезли в сила присъди за кражби. След деянието тя е напуснала страната, била е обявена за общодържавно издирване, но до момента няма данни за местонахождението й. Присъдата на Районния съд подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).