Изложба на котки предстои в ДКС

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:04 / 18.09.2012
1411
Съюз на Фелинолозите в България ще проведе VII и VIII Mеждународна лицензирана изложба в "Дворец на културата и спорта" - гр. Варна на 6 и 7 октомври 2012 г. под патронажа на Кмета на града г-н Кирил Йорданов и със съдействието на Община Варна.

Регистрираните котки в момента са 100, като част от тях идват от чужбина - Русия, Украйна, Турция. Тази година Съюз на Фелинолозите стана пълноправен член на Световната организация за котки (WCF) и по време на изложбата ще има тържество с торта.

В двата дни на изложбите, котките ще бъдат оценявани от съдии: 

Walter Baraldi (Италия) - all bread - всички категории
Eduard Borras (Испания) - all bread - всички категории
Регистрацията на участниците се извършва на е-mail: felinology@gmail.com Допълнителна информация можете да получите на телефони: 0878 391 133 и 052 401754

В предстоящата изложба могат да вземат участие дори собственици на домашни любимци, които не притежават сертификати за родословие. Пред тях се открива уникалният шанс да получат експериментално родословие, в което котката, която притежават ще бъде вписана като първо поколение. Това може да се случи единствено след като съдийската бригада прецени дали домашният любимец притежава присъщите характеристики на своята порода.

В деня на изложбата ще се проведе томбола за спечелване на чистокръвна сибирска котка. Всеки ще има възможност да участва!

Също така се организира конкурс за рисунка "Нашите приятели животните" и Конкурс "Най-хубава песен или танц свързани с котка". Награждаването ще се проведе на 6 октомври (събота) от 11 часа.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Историята на двореца в Балчик - любимото място на кралица Мария Е...
С три вида наркотици хванаха 39-годишен мъж да шофира из улиците ...
Проливни дъждове заливат Варна след броени часове
Фестивалът "Рицари в музея" във Варна приключва днес
Няколко сгради във Варна ще светнат в зелено на Европейския ден н...
Кметът на Варна: Знам, че това ще създаде известно неудобство и н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).