Изоставена барака плаши минувачите по варненски булевард

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:14 / 09.04.2013
730
На фона на декларираното старание на община Варна да приведе в по-добър вид Варна за предстоящото туристическо лято, буди недоумение как сякаш никой не забелязва една изоставена и неизползвана от години барака на бул. "Мария-Луиза". Полуразрушеният търговски обект е разположен в двора на една от къщите по централната пътна отсечка и почти със сигурност е частна собственост. По-паметливи варненци си спомнят, че старата барака, стояща на мястото още от времето на социализма, не работи от десетилетия. Тя се руши буквално пред очите на варненци и на градската управа, като е въпрос на време кога окончателно ще рухне. В козирката й, която постепенно се превръща в заплаха за минувачите по потрошения тротоар на булеварда, зее голяма дупка.

Шефът на общинската дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред" Стойчо Бакалов обеща да възложи проверка на изоставената барака. Той увери, че ако общината няма право да премахне търговския обект, тя ще застави собственика му да се погрижи за външния вид и безопасността на затворения търговски обект.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).