Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Изроди масово тровят улични кучета в "Кайсиева градина"
Автор: Екип Varna24.bg 13:43 / 25.08.2013Коментари (8)1151
© Varna24.bg
Масово тровят улични кучета във варненският кв. "Кайсиева градина". Към този момент жителите на квартала са станали свидетели на поне 7-8 улични натровени кучета, чийто трупове хората собственоръчно изхвърлят в кофите за боклук, а други са прибрани от местния екарисаж за изгаряне. Освен това обаче ветеринари в района алармират, че толкова са и натровените домашни кучета, които се разхождат по поляните и които в последствие са починали. Не са малко и котките, които също са убити посредством отровата.

Според лекарите животните се убиват по всяка вероятност с антифриз, който се разпръсква по зелените площи или се сипва в храна, която се подхвърля на кучета. Родителите също са обезпокоени, защото през лятната ваканция децата могат също да пострадат от отровата, която се разпръсква в квартала. Освен това труповете на животните могат да разнесат заразата. 

Неправителствените организации във Варна изразиха силно възмущение към убийствата на кучетата и в момента обмислят, какви мерки да предприемат към тази жестокост спрямо уличните животни.


Източник: радио "Фокус"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.09.2013 г.
0
 
 
Трябва да се създаде зоополиция, така по-бързо ще се прекратят тези жестоки престъпления към най-добрите приятели на човека, а престъпниците ще дадат своя принос за набавяне на средства за помощ и спасяване на животните в беда. Не трябва да забравяме, че няма бездомни кучета и котки - за това са виновни хората, които най безотговорно ги изхвърлят на улицата, а после се оплакват и плашат от тях. Тези хора също трябва да получават най-строги наказания! Бездомните животни са по-добри и рядко могат да създадат проблем, освен ако контактуват с някои свободно излизащи домашни кучета, от дворове. Именно те събират бездомните в глутници и ги учат по подражание да нападат преминаващи хора, превозни средства и непознати животни.
Aнонимен
на 25.08.2013 г.
0
 
 
Кучетата като нахапват хората, никакви отзиви, ама като се натрови мастия цяла статия....
Aнонимен
на 25.08.2013 г.
0
 
 
В центъра си е най-добре и няма такива проблеми !!!
Aнонимен
на 25.08.2013 г.
0
 
 
До Анонимен: Наистина Кайсиева не е квартал, но явно, за да има яснота къде точно във Владиславово се тровят животните, за това авторът е уточнил. Второ - ти май си същия изрод, но се надявам да не ти се случи на теб да ти отровят любимеца, а недай си Боже и детето - тогава друга песен ще пееш. Имаме община, която трябва да се погрижи за проблема, а не някакви садисти, които хвърлят напосоки отрова. Ако разбера кой е той, лично ще се заема с него, а след това ще сигнализирам в полицията и медиите, защото май само медиите могат да направят нещо срещу такива болни нищожества!
0
 
 
Интересно защо не се пише за тая жена дето живее на центара и получава евро пари, да се грижи уж за уличните кучета, а вместо това тя ги развъжда по райони и плаща на пенсионери да ходят да ги хранят. Когато кучкарите ги приберат, тя ходи и ги взима и ги връща от района от който са. Същите тези кучета скачат да хапят хора, и общината нищо не прави.
Aнонимен
на 25.08.2013 г.
0
 
 
Само така! Браво на изродите! Кайсиева градина не е квартал!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Отношенията София-Скопие
Античен град Хераклея Синтика разкрива още от тайните си
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: