Изтече срока за плащане на декемврийските сметки за електроенергия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:35 / 30.01.2009
882
Временно преустановената по време на празниците практика за прекъсване на електрозахранването, поради неплатени стари задължения, беше възобновена в началото на януари. Е.ОН България прекъсва и за просрочените ноемврийски сметки , чиито срок за плащане изтече на 29 декември, 2008 година. Крайната мярка създава не само допълнителни разходи за компанията и клиентите, но и битови неудобства, които биха могли да бъдат избегнати при навременно заплащане на текущите задължения.

Един от най-удобните начини за заплащане на сметките за електроенергия е да се използва услугата „Директен дебит", която дава възможност сметката да се плаща автоматично всеки месец, като дължимите суми се превеждат по банков път, без да се налага клиентите да посещават каса на дружеството или банков клон. Необходимо е стопанските клиенти да подновят съгласията си за директен дебит за настоящата година, за да не срещнат затруднения при заплащането на януарските си сметки.

Напомняме на нашите клиенти, че за тяхно улеснение, компанията предоставя и други начини за безкасово плащане - чрез платежно нареждане, чрез банкомат, чрез интернет, чрез Транскарт. За размера на своите задължения, те биха могли да се информират на телефон 0700 161 61 (денонощно, на цената на един градски разговор) чрез автоматичната линия или връзка с оператор, на Интернет страницата на компанията, чрез изпращане на SMS на номер 1611.

На платежния документ (фактура, фискален бон), който всеки клиент получава при плащане на своето задължение, са посочени сроковете за плащане и прекъсване. Използваме възможността да напомним на нашите клиенти, че на 26 януари изтече срока за плащане на сметките за декември. Клиентите, които все още не са погасили декемврийското си задължение, биха могли да го направят през следващата седмица, за да не рискуват да бъде прекъснато електрозахранването им за просрочие.

Навременното плащане на задълженията е изключително важно, за да се осигури необходимия финансов ресурс за извършване на дейностите по мрежата, които целят подобряване на качеството на електрозахранване и обслужване на клиентите.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).