Извършва се повторен оглед на взривения автомобил във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:48 / 31.01.2011
1768
Извършва се повторен оглед на взривения автомобил във Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. В 2,10 часа тази нощ в Четвърто Районно управление "Полиция" (РУП) е подаден сигнал за избухнало взривно устройство в автомобил, паркиран на ул. "Костур" в кв. "Аспарухово". Изпратеният на място автопатрул установява, че е задействано самоделно устройство, което е нанесло материални щети в предната част и двигателния отсек на "Ауди А 6" с варненска регистрация, собственост на 46-годишна варненка. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, служител на отдел "Борба с организираната престъпност" (БОП) в Областната дирекция на МВР - Варна, служители на СДОТО - МВР, и служители на Четвърто РУП. Образувано е досъдебно производство.

Собственичката на колата не е криминално проявена. Тя е категорична, че семейството й не е получавало заплахи и закани, както и че нямат дългове към трети лица. Оперативно-издирвателните действия по установяване на извършителя продължават.

Източник: Радио "Фокус"


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
31.01.2011 Бивш агент на ДАНС или плажна концесия са причина за взрива в Аспарухово
31.01.2011 Взривиха колата на 46-годишна варненка
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).