ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Калканът се превърна в неосъществим блян за българите по морето | ||||||
| ||||||
Все по-рядко пресен калкан може да се намери и на рибните пазари, защото е скъп. По Добруджанското крайбрежие, ако заведението край морето, където се предлага пържена риба, не е много луксозно, цените варират между 4 лв. за 250 грама хамсия, граца, попчета и 5 лв. за сафрид. Около 7 лв. струват 350 грама карагьоз или пържен сафрид в по-луксозните капанчета, в ресторантите цените скачат драстично в зависимост от звездите на заведението. Рибената чорба, за която познавачите биха поспорили, дали е оригинална по заведенията на нашето Черноморие, е също с цени, които варират и започват от 2,50 лв. Толкова струва и 100 грама пържена цаца в центъра на Добрич в заведение - тип закусвалня и без примамливата гледка на морето. Източник: Радио "Фокус" |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:ВсичкиМоите | На приятели |
на 05.07.2011 г.
0
на 05.07.2011 г.
0
на 05.07.2011 г.
0
на 04.07.2011 г.
0
на 04.07.2011 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Нова звездна сватба на хоризонта
20:28 / 21.09.2024
Софка заминава
15:40 / 21.09.2024
След 20 години те отново са заедно
09:03 / 21.09.2024
Затварят басейнa "Алекси Алексиев" във Варна
17:02 / 20.09.2024
Стихотворение на деня, от Елисавета Багряна
13:10 / 20.09.2024
Важно съобщение от наша банка
16:25 / 20.09.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета