Катастрофа затруднява движението по бул. "Цар Освободител"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:17 / 11.11.2011
1020
Катастрофа затруднява движението по бул. "Цар Освободител" във Варна. Инцидентът е станал преди кръстовището с бул. "Левски" в района на Пробив 1 в посока центъра. Ударили са се два леки автомобила. На мястото на произшествието има полицейски екип. Колите са изтеглени в дясно на платното.

Трафикът в града остава интензивен по булевардите "Христо Смирненски", "Сливница", "Вл. Варненчик", "Цар Освободител" и "Христо Ботев", както и по улиците "Девня" и "Отец Паисий". Полицейско присъствие има на изхода на Варна в посока Виница.

До 23 декември е въведена временна организация на движението по път І-2 "граница Румъния-Русе-Цар Калоян-о.п.Разград-о.п.Шумен-Девня-Варна" при км 196+520. Мярката се налага поради изграждане на временна пътна връзка за обект: "Рехабилитация на писта за излитане и кацане на международно летище Варна". На територията на Областно пътно управление - Варна временно са въведени и ограничения за движение на моторни превозни средства /МПС/ - поради ремонт по път ІІ-27 "І-2 (о.п. Шумен-Девня) Нови Пазар-Владимирово-о.п. Добрич-Балчик-пристанище Балчик"- движението на МПС се извършва в едната лента. В едната лента е ограничено движението и по път ІІІ-904 "I-9-Старо Оряхово-Долни Чифлик-Гроздьово-Бозвелийско-(Провадия-Дългопол) ІІІ-208", във връзка с изпълнението на ЛОТ 23, финансиран от Оперативна програма "Регионално развитие".

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).