Кирил Йорданов: За сега може само да следим развитието на нещата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:49 / 31.03.2010
1191
За всички нас, в това число - и за мен остава да следим развитието на нещата. Коментарът би бил възможен и обоснован при повече информация. Повече данни за какво става дума. И всеки един от нас ще следи с много голям интерес информацията, която - надявам се - ще бъде по-подробна в следващите часове и дни. Това каза Кирил Йорданов, кмет на Община Варна. По думите му - от това, което беше изнесено като информация, е очевидно, че около градският транспорт са обединени тези имена. „По какъв начин Даниел Славов има отношение, ми е трудно да предположа. Но очевидно е, че нещата се въртят около градски транспорт. Г-н Пенчев е прокурист, който е назначен от Борда на директорите, избран е от Общинския съвет. Специално моето мнение за неговите качества като управител винаги е било сериозно критично - за качествата му като човек, който управляваше нещата в Градски транспорт. Счетоводителката не познавам. Г-н Славов съм виждал в рамките на един общ граждански протест в рамките на втория ми мандат - обща среща, която се проведе във връзка с протестите на „Зелена Варна". Нямам лични впечатления от него, нито от него, нито от бизнеса му, за да коментирам каква може да бъде неговата причастност към градски транспорт на Варна", каза Кирил Йорданов.

На въпрос - в какво състояние са автобусите, които ползва градският транспорт във Варна, Кирил Йорданов обясни: „В движение са. Специално последните, които се доставиха, бяха нови автобуси и с добро качество. Когато сме правили изследвания на общественото мнение на варненци за качеството на различните услуги - сметопочистване, градски транспорт и др., градският транспорт е водещ по одобрение. Разбира се - със своите недостатъци. Автобусният парк трябва да бъде подменян много по-често, но липсват средства за това. Специално градският транспорт сред варненци се ползва с едно относително добро мнение за качеството на услугата, с уговорката, че има още какво да се желае и да се направи. Най-вече - подмяната на автобусния парк".

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).