Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Кирил Йорданов: За сега може само да следим развитието на нещата
Автор: Екип Varna24.bg 10:49 / 31.03.2010Коментари (1)1191
© Varna24.bg
За всички нас, в това число - и за мен остава да следим развитието на нещата. Коментарът би бил възможен и обоснован при повече информация. Повече данни за какво става дума. И всеки един от нас ще следи с много голям интерес информацията, която - надявам се - ще бъде по-подробна в следващите часове и дни. Това каза Кирил Йорданов, кмет на Община Варна. По думите му - от това, което беше изнесено като информация, е очевидно, че около градският транспорт са обединени тези имена. „По какъв начин Даниел Славов има отношение, ми е трудно да предположа. Но очевидно е, че нещата се въртят около градски транспорт. Г-н Пенчев е прокурист, който е назначен от Борда на директорите, избран е от Общинския съвет. Специално моето мнение за неговите качества като управител винаги е било сериозно критично - за качествата му като човек, който управляваше нещата в Градски транспорт. Счетоводителката не познавам. Г-н Славов съм виждал в рамките на един общ граждански протест в рамките на втория ми мандат - обща среща, която се проведе във връзка с протестите на „Зелена Варна". Нямам лични впечатления от него, нито от него, нито от бизнеса му, за да коментирам каква може да бъде неговата причастност към градски транспорт на Варна", каза Кирил Йорданов.

На въпрос - в какво състояние са автобусите, които ползва градският транспорт във Варна, Кирил Йорданов обясни: „В движение са. Специално последните, които се доставиха, бяха нови автобуси и с добро качество. Когато сме правили изследвания на общественото мнение на варненци за качеството на различните услуги - сметопочистване, градски транспорт и др., градският транспорт е водещ по одобрение. Разбира се - със своите недостатъци. Автобусният парк трябва да бъде подменян много по-често, но липсват средства за това. Специално градският транспорт сред варненци се ползва с едно относително добро мнение за качеството на услугата, с уговорката, че има още какво да се желае и да се направи. Най-вече - подмяната на автобусния парк".

Източник: Агенция "Фокус"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 01.04.2010 г.
0
 
 
Тия трактори, Икарусите, кога ще ги разкарат? И ако приемем, че примерно по линия 22 плащат средно по 80 пътници на курс = 80 лева, по 145 курса дневно в делник, 80х145 = 11 600 лева доходи на ден! Нека закръглим към 10 000, защото има и неработни дни. Това са 30 х 10 000 лева = 300 000 лева на месец от една линия! Линиите във Варна са над 70, половината от които - на ГТ, представете си какви пари печелят тия и как ни гърбят с левче!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2024/25
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: