Кметът Коцев: Защо се прави този саботаж срещу гражданите?

Автор: Екатерина Монева
Коментари (0)
14:58 / 29.08.2024
2294
Кметът на Варна, Благомир Коцев коментира последната сесия на Общинския съвет и решенията, които бяха взети. Преди минути градоначалникът публикува мнението си относно днешната работа на местния парламент в профила си в социалните мрежи.

Публикуваме изказването на кмета на Варна без редакторска намеса от страна на Varna24.bg:

"Днес, Общинският съвет в крайна сметка гласува финансирането на докладите за оценка на съответствието на проектите, важни за варненци. С голямо закъснение и частично, но все пак се случи. Надявам се, че това, макар и закъсняло прозрение, да не ни забави толкова, че да изпуснем финансиране.

Но друго важно мое предложение отново не мина. Съветниците решиха, че на Варна не ѝ трябват контейнери за зелен отпадък?! Преди това не гласуваха друго мое предложение - "ремонтните бригади" за бързите ремонти. Които "Възраждане" продължават да не вкарват за разглеждане в комисия съвсем целенасочено.

Днес имаше само 16 гласа "за" да сложим контейнери за биоразградими зелени отпадъци в различни зони на града - клони, треви, храсти, листна маса. Само гласовете на ППДБ, БСП и Земеделски съюз не стигнаха обаче.

Никой от въздържалите се и гласувалите "против" не може да ви обясни защо не ни подкрепиха. Какво политическо оръжие е да оставиш хората с градини без контейнери?

Може би е добре те да ви кажат като техни избиратели защо се прави този саботаж срещу гражданите? Отново идват избори. Общинските съветници също имат началник - вие, гражданите. И партиите им сега отиват на избори и трябва за се борят за доверието ви.



Напълно ненужен и зловреден опортюнизъм беше това днес. А такъв ли е политическият елит на Варна остава въпроса. Ние обаче продължаваме битката за по-чиста Варна!"


Виж коментарите (0)

Още по темата (56):
13.09.2024 Започна важна дейност във Варна
04.09.2024 Варненци могат да се включат във важна дискусия за бъдещето на града
29.08.2024 Местният парламент на Варна се събира днес
08.08.2024 Извънредна среща на председателския съвет към местния парламент във Варна
30.07.2024 Избраха нов зам.-председател на ОбС – Варна
29.07.2024 Кметът Коцев: Искаме диалог с ОбС, за доброто на Варна, иначе градът ще загуби пари
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).