Кметът: Най-хубавият подарък получи Варна за Коледа!

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
08:37 / 18.12.2019
3816
Кметът на Варна Иван Портних сподели радостта си от новината, че рекорден брой бебета са проплакали за едно денонощие в родилното отделение на МАБЛ "Св. Анна", за което вчера Varna24.bg съобщи. Ето какво написа градоначалникът в личния си профил във фейсбук, където публикува и снимки:

"Най-хубавият подарък получи Варна за Коледа! Рекорден брой бебета се родиха в МБАЛ "Света Анна" за денонощие - 15 момиченца и момченца, сред които няма недоносени! Да са здрави и щастливи заедно с близките си! Лекарите се надяват тази тенденция да се запази и болницата да завърши годината с 1500 раждания. Така тя ще бъде сред малкото в страната, в която ще има ръст на новородените. Преди година ремонтирахме родилното отделение, осигурихме и нова апаратура. Ще продължим с инвестициите в здравеопазването във Варна. Резултатът си заслужава, нали!"

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна: Започваме поредица от важни проекти!
Взеха важно решение за Аспарухов мост
Министър Малинов с важна новина от Париж за новите реактори на АЕ...
Тестват системата BG-Alert днес във Варна
Атрактивна изложба стартира във Варна
Полицейска акция на територията на Варна!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).